INSIGHT SZÁRAZ HAJRA TERMÉKCSALÁD

____________________________________________

ÖSSZETEVŐK KÜLÖNLEGES KEVERÉKE, MELYEK TÁPLÁLJÁK A SZÁRAZ ÉS FÉNYTELEN HAJAT.

 A vékony és törékeny hajat erősítő, élénkítő hatású kezelések behatolnak a hajszálcsövekbe, ezzel rugalmasságot, dússágot és puhaságot biztosítanak.

A termékcsalád összetevői között olyan értékes, tápanyagban gazdag, természetes alapanyagok szerepelnek, mint az organikus zabkivonat, kókuszolaj, illipevaj és édesmandulaolaj, melyek a haj szerkezetének helyreállításában segítenek.

ÖSSZETEVŐK KÜLÖNLEGES KEVERÉKE, MELYEK TÁPLÁLJÁK A SZÁRAZ ÉS FÉNYTELEN HAJAT.
A vékony és törékeny hajat erősítő, élénkítő hatású kezelések behatolnak a hajszálcsövekbe, ezzel rugalmasságot, dússágot és puhaságot biztosítanak. A termékcsalád összetevői között olyan értékes, tápanyagban gazdag, természetes alapanyagok szerepelnek, mint az organikus zabkivonat, kókuszolaj, illipevaj és édesmandulaolaj, melyek a haj szerkezetének helyreállításában segítenek.

Védi és nyugtatja a fejbőrt, csökkenti a viszketést és irritációt, tisztít és hidratál. Magas antioxidánstartalmának köszönhetően védi a bőrt a káros oxidatív folyamatoktól, túlzott UV-sugárzástól, és a szennyezett levegővel szemben.

Hidratáló és sejt regeneráló hatású erős antioxidáns, magas E-vitamin és ásványi anyag tartalommal.

Fitoszterolokban gazdag, hidratáló és bőrpuhító hatású. Visszaállítja a száraz, festett, megviselt haj fényét és rugalmasságát.

Bőrlágyító hatású, különösen száraz bőrre ajánlott. Kiválóan táplál, regenerál, hozzájárul a bőr védőrétegének fenntartásához, selymessé varázsolja a hajat.