INSIGHT MINDENNAPOS HASZNÁLATRA TERMÉKCSALÁD

____________________________________________

BÁRMILYEN TÍPUSÚ HAJ MINDENNAPOS ÁPOLÁSÁHOZ

Az Eley laboratóriumai olyan termékcsaládot fejlesztettek ki, ahol az organikus kivonatok tápláló jellemzői hidratálják, egészségessé és könnyen kezelhetővé teszik a hajat. Kifinomult készítmények, melyektől a haj könnyen fésülhető lesz, és a gyökerétől a végéig ragyogni fog.

A termékcsalád összetevői között olyan értékes, tápanyagban gazdag, természetes alapanyagok szerepelnek, mint az organikus citromkivonat, sárgabarackvaj, napraforgóolaj és kukoricacsíra-olaj.

BÁRMILYEN TÍPUSÚ HAJ MINDENNAPOS ÁPOLÁSÁHOZ

Az Eley laboratóriumai olyan termékcsaládot fejlesztettek ki, ahol az organikus kivonatok tápláló jellemzői hidratálják, egészségessé és könnyen kezelhetővé teszik a hajat. Kifinomult készítmények, melyektől a haj könnyen fésülhető lesz, és a gyökerétől a végéig ragyogni fog. A termékcsalád összetevői között olyan értékes, tápanyagban gazdag, természetes alapanyagok szerepelnek, mint az organikus citromkivonat, sárgabarackvaj, napraforgóolaj és kukoricacsíra-olaj.

Eltávolítja a felesleges zsírt, szabályozza a faggyútermelést segít megelőzni a korpásodást, egészségessébb, fényesebb lesz tőle a haj.

Kimagasló A- és E-vitamin tartalma miatt rendkívül hatásos hidratáló, gyengéd a fejbőrrel, táplálja, és puhítja azt, elősegítve ezzel a további tápanyagok felszívódását.

Magas antioxidáns tartalmú, E-vitaminban gazdag olaj. Nyugtatja és hidratálja a fejbőrt, megelőzve ezzel a fejszárazságot, ami később a fokozott faggyúterlmelést és zsírosodást okozná. 

Antioxidáns hatású. magas A-, D-, és E-vitamin tartalmának köszönhetően kiválóan táplálja a fejbőrt, megőrizve ezzel a hajhagymák és hajszálak egészségét.