INSIGHT ANTIOXIDÁNS TERMÉKCSALÁD

____________________________________________

AZ IDŐJÁRÁSNAK, MECHANIKAI BEHATÁSOKNAK, SZENNYEZŐDÉSEKNEK ÉS FESTÉKEKNEK KITETT HAJ EGYEDI IGÉNYEIRE SZABOTT TERMÉKCSALÁD

Béta-karotinban gazdag organikus répakivonatot tartalmaz, amely védi a hajat a szabadgyökök káros hatásaitól, megőrizve ezzel a haj fiatalos szépségét és ragyogását.

A sárgarépa univerzális hajápoló csodaszer: sok vitaminnal, ásványi anyaggal és nyomelemmel látja el a fejbőrt. A hajat fényessé és erőssé teszi, gyorsítja a haj növekedését, segít megelőzni a hajhullást, a hajszálak töredezettségét, valamint fokozza a fejbőr vérkeringését, elősegítve a tápanyagok gyors felszívódását.
A szójabab valószínűleg a leggazdagabb létező fehérje-, vitamin- és ásványianyag-forrás, de emellett értékes fitoanyagokat is tartalmaz, amelyek különleges védelmet nyújtanak a haj számára. A szójavaj lecitint tartalmaz, amely segít helyreállítani, védeni a sejtek állapotát, és megőrizni nedvességtartalmát. Rendkívül magas B1- és B2-vitamin tartalma.
Eltávolítja a felesleges koszt és faggyút a fejbőrről. Kiváló hidratáló hatása van, mely a nagy mennyiségben tartalmazó keramidoknak köszönhető, amelyek befedik a bőrsejteket, megőrizve ezzel a fejbőr nedvességtartalmát.
A mogyoróolaj számos fontos ásványi anyagot, mint például kálcium, kálium, magnézium és foszfor, továbbá E-vitaminban gazdag, amely erős antioxidáns hatással bír. Esszenciális zsírsavakban gazdag.